De Pride Amsterdam 2018 Publieksprijs voor Iraanse Boot

Publieksprijs voor Iraanse boot

Vanaf 28 juli tot en met 5 augustus staat Amsterdam in het teken van Pride. Van de Pride Walk tot Canal Parade: in dit blog houden we je op de hoogte. In de Stadsschouwburg is donderdagmiddag het nieuwe doek ‘Before the Rainbow’ van kunstenaar Hayo Sol onthuld.

Iraanse Boot tijdens Amterdam Pride 2018

En dan de winnaars!

Vanaf 28 juli tot en met 5 augustus staat Amsterdam in het teken van Pride. Van de Pride Walk tot Canal Parade: in dit blog houden we je op de hoogte. De Pride Amsterdam is nog niet helemaal afgelopen, maar de organisatie kijkt alvast terug op een succesvol verlopen editie.

Iran Boat in Amsterdam Canal Pride 2017

Canal Parade in Amsterdam, met Iraanse boot

In Amsterdam is een begin gemaakt aan de Canal Parade, het jaarlijkse hoogtepunt van de Gay Pride, waarin tachtig uitbundig versierde boten met een minstens even uitbundig versierde ‘bemanning’ een bijna zes kilometer lange tocht door de grachten maken. Langs de route staan duizenden toeschouwers.

Hoogtepunt op de Canal Parade

AD en Krant.nl gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën (‘cookies’) onder andere om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en deze informatie toevoegen aan bezoekersprofielen.